LVI-Tiimiputki Oy hoitaa tarvitsemasi LVI-alan työt, huollot, urakoinnit ja muut putkityöt. Voimmeko olla sinulle avuksi?
Jos vaivaton putkiremontti kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!
Hoidamme pikkuhommat, kuten hananvaihdot siinä missä isommatkin asennus- ja korjaustyöt.
Linjasaneerauksessa tärkeintä on pysyä aikataulussa ja kustannusarvioissa sekä minimoida asukkaille koituva vaiva.
Asiantunteva palvelu, hyvä- ja huolellinen työn jälki ovat meidän valtteja, joita asiakaskin varmasti arvostaa.
Saneeraus kohteissa viemäri putkiston kuntokartoituksen avulla selvitetään putkiston kunto ja oletettu elinkaari.

Lattialämmitysasennukset

LVI-Tiimiputki Oy toimittaa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät.

Lattialämmitys - mukavuutta ja taloudellisuutta

Lattialämmitys on nykyaikainen ja erittäin suosittu asuntojen lämmönjakotapa.
Lattialämmitys on huomaamaton, tasaisesti lämpöä jakava ja taloudellinen tapa lämmittää asunto - suuri osa uusista pientalorakentajista onkin päätynyt lattialämmitykseen.

Lattialämmityksen edut ovat huomattavat. Erinomaisten lämmönjako-ominaisuuksiensa lisäksi se on täysin huomaamaton - lattian alle piilotettuna lattialämmitys sopii loistavasti myös vaativiin sisustusratkaisuihin. Se on myös oikein asennettuna ja hoidettuna äänetön, joten se lisää siltäkin osin huomattavasti asumismukavuutta. Suomen kylmissä ja märissä oloissa nopeasti kuivuva ja jalan alla mukavan lämpimältä tuntuva lattia on ihanteellinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista lattialämmitysasennuspalveluistamme, yhdessä löydämme teille parhaan ratkaisun - laadukkaasti asennettuna tietenkin!

Pyydä tarjous