LVI-Tiimiputki Oy hoitaa tarvitsemasi LVI-alan työt, huollot, urakoinnit ja muut putkityöt. Voimmeko olla sinulle avuksi?
Jos vaivaton putkiremontti kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!
Hoidamme pikkuhommat, kuten hananvaihdot siinä missä isommatkin asennus- ja korjaustyöt.
Linjasaneerauksessa tärkeintä on pysyä aikataulussa ja kustannusarvioissa sekä minimoida asukkaille koituva vaiva.
Asiantunteva palvelu, hyvä- ja huolellinen työn jälki ovat meidän valtteja, joita asiakaskin varmasti arvostaa.
Saneeraus kohteissa viemäri putkiston kuntokartoituksen avulla selvitetään putkiston kunto ja oletettu elinkaari.

Linjasaneeraukset tarjoaa LVI-Tiimiputki Oy, Lahti

Linjasaneeraustyöt luotettavasti, kokemuksella – Lahti, Heinola, Kouvola, Mäntsälä alueille. LVI-Tiimiputki Oy hoitaa asukasystävällisen putkisaneerauksen helposti ja vaivattomasti, avaimet käteen periaatteella.

Linjasaneeraustyön tarjouspyyntöön voi sisältyä lähes kaikki tarvitsemanne mm. yhteistyöverkoston kautta mahdollista myös sähkö- ja rakennusteknilliset työt, käytöstä poistettujen vanhojen laitteistojen purkutyöt esim. tilojen uudelleen käyttöä varten jne.

Linjasaneerauksessa tärkeintä on pysyä aikataulussa ja kustannusarvioissa sekä minimoida asukkaille koituva vaiva – etenkin, jos samalla uusitaan märkätilat. Siksi LVI-Tiimiputki Oy panostaa avoimeen kommunikaatioon asukkaiden, isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kanssa.

Linjasaneerauskohteitamme ovat sekä asunto- että kiinteistöosakeyhtiöt. Selvitämme aina kohteeseen sopivimman menetelmän ja pidämme huolen siitä, että kokonaisuus pysyy hyvin hallussa ja annetut lupaukset pitävät.

Suoritamme osa- tai kokonaisurakointina käyttövesisaneeraukset ja linjasaneeraukset kaikkiin kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitalloihin Lahden talousalueella.

Heitä pallo meille, me vastaanotamme sen!

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää